Hodnocení a změny ovocných salátů z tropického a subtropického ovoce v průběhu úchovy

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Hodnocení a změny ovocných salátů z tropického a subtropického ovoce v průběhu úchovy

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Hodnocení a změny ovocných salátů z tropického a subtropického ovoce v průběhu úchovy
Autor: Semotam, David
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: V diplomové práci jsou popsány jednotlivé druhy ovoce, ze kterých jsou saláty vyrobeny. Jsou zde obsaženy kapitoly o senzorické analýze a vnímání pomocí smyslů, základy konzervace sníženou teplotou. Další obsáhlá část se věnuje tomu, jaký má konzumace ovoce vliv na zdraví člověka, a s tím spojená témata o bioaktivních látkách, polyfenolech, antioxidantech, fytochemikáliích. V praktické části byly provedeny analýzy, které sledují vliv doby skladování a formu skladování na dané látky v ovoci obsažené.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47519
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 53114


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
semotam_2020_dp.pdf 2.625Mb PDF Zobrazit/otevřít None
semotam_2020_op.pdf 599.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
semotam_2020_vp.pdf 731.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet