Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení
Autor: Zajíčková, Jana
Vedoucí: Konečný, Jiří
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá analýzou rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení, kterou je zlínská pobočka McDonald's. Teoretická část obsahuje základní pojmy analýzy rizik, popis vybraných metod pro analýzu rizik, povinnosti zaměstnanců i zaměstnavatelů v oblasti bezpečnosti práce. V praktické části je popsána organizační struktura vybrané pobočky, provedena identifikace a vyhodnocení rizik na vybraných pracovištích včetně ochranných pracovních prostředků a následně navrhnuta opatření ke snížení rizik.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47729
Datum: 2019-11-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav krizového řízení
Studijní obor: Ovládání rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 54007


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
zajíčková_2020_dp.pdf 1.926Mb PDF Zobrazit/otevřít None
zajíčková_2020_op.pdf 169.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
zajíčková_2020_vp.pdf 168.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet