Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Autor: Šmídová, Věra
Vedoucí: Vargová, Slavomíra
Abstrakt: Tato bakalářská práce ve svém rozsahu představuje systém bezpečnosti potravin HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point). Teoretická část je změřena na legislativu, rizika bezpečnosti potravin a rizika ve stravovacích zařízeních, která dávají základ vytvoření hodnoceného systému HACCP. Praktická část porovnává a analyzuje současnou a minulou legislativu a její prvky v doporučené výrobní praxi.
URI: http://hdl.handle.net/10563/48229
Datum: 2019-11-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav krizového řízení
Studijní obor: Ovládání rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 54796


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
šmídová_2020_dp.pdf 1.759Mb PDF Zobrazit/otevřít None
šmídová_2020_op.pdf 309.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None
šmídová_2020_vp.pdf 205.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet