Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních |
Autor: |
Šmídová, Věra
|
Vedoucí: |
Vargová, Slavomíra
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce ve svém rozsahu představuje systém bezpečnosti potravin HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point). Teoretická část je změřena na legislativu, rizika bezpečnosti potravin a rizika ve stravovacích zařízeních, která dávají základ vytvoření hodnoceného systému HACCP. Praktická část porovnává a analyzuje současnou a minulou legislativu a její prvky v doporučené výrobní praxi. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/48229
|
Datum:
|
2019-11-01 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav krizového řízení |
Studijní obor:
|
Ovládání rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
54796
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet