Oblast využití sóji pro lidskou výživu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Oblast využití sóji pro lidskou výživu |
Autor: |
Klčovská, Pavlína
|
Vedoucí: |
Mišurcová, Ladislava
|
Abstrakt:
|
Ve své bakalářské práci se zabývám využitím sóji v lidské výživě. Mým cílem bylo zpra-covat literární rešerši o této rostlině. Je zde popsána historie objevování a zkoumání, popis samotné rostliny, její produkce a zpracování, dále složení sóji, zastoupení nenasycených mastných kyselin a vlákniny. V dalších kapitolách jsou nastíněny výhody používání sóji i sójových výrobků v našich kuchyních a také jejich blahodárné působení na lidské zdraví. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/4841
|
Datum:
|
2007-06-04 |
Dostupnost:
|
Práce není přístupná |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
5392
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet