Kvasy pro výrobu ovocných pálenek

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Kvasy pro výrobu ovocných pálenek

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Kvasy pro výrobu ovocných pálenek
Autor: Sedláčková, Michala
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Tato bakalářská práce je zaměřena na popis výroby ovocných kvasů, které jsou využívány pro výrobu alkoholických nápojů. V první části jsou popsány běžně používané druhy ovoce a jeho chemické složení. V následující části je uveden detailní popis přípravy ovocného kvasu a průběhu kvašení, kterého se využívá pro výrobu ovocných pálenek. Tato práce také obsahuje informace o možném výskytu mikroorganismů v kvasu. V poslední části jsou charakterizovány potenciální vady vyskytující se při špatném zpracování kvasu a jsou zde také charakterizovány nejvíce používané kvasné nádoby. Poslední část také obsahuje krátký úvod do výroby calvadosu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/48647
Datum: 2020-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 55360


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
sedláčková_2021_dp.pdf 713.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None
sedláčková_2021_op.pdf 896.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None
sedláčková_2021_vp.pdf 844.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet