Fyzikálně chemická charakterizace vybraných odrůd tichých vín

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Fyzikálně chemická charakterizace vybraných odrůd tichých vín

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Fyzikálně chemická charakterizace vybraných odrůd tichých vín
Autor: Dadaková, Kateřina
Vedoucí: Lapčíková, Barbora
Abstrakt: Cílem této diplomové práce byla charakteristika vybraných odrůd tichých vín z vinařské oblasti Morava, ročník 2017. V teoretické části se práce zabývá chemickým složením a technologií výroby vína, popisem vinné révy a vinařských oblastí a také možnostmi stanovení analytických parametrů vína. K vypracování práce bylo použito 10 různých vzorků vín. Analýza vín zahrnovala stanovení polyfenolů, barviv, antokyanů, titrovatelných kyselin, trichromatických charakteristik, oxidu siřičitého, pH, hustoty, obsahu alkoholu a senzorickou analýzu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/48911
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 55723


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
dadaková_2020_dp.pdf 2.146Mb PDF Zobrazit/otevřít None
dadaková_2020_op.pdf 730.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None
dadaková_2020_vp.pdf 734.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet