Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin |
Autor: |
Šimáková, Kristýna
|
Vedoucí: |
Buňková, Leona
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá novými trendy ve vývoji geneticky modifikovaných potravin a surovin. Jsou zde v hlavní řadě popsány systémy genetické editace s konkrétními příklady nových geneticky modifikovaných potravin. Také jsou v práci charakterizovány geneticky modifikované organismy a jejich přípava a v neposlední řadě jsou zde vymezeny legislativní předpisy související s touto problematikou. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/49124
|
Datum:
|
2020-02-17 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
56236
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet