Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků |
Autor: |
Plachká, Anna
|
Vedoucí: |
Bastlová, Zita
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá mikroflórou mléka, popisuje mikroorganismy způsobující kažení mléčných výrobků. Další část charakterizuje mikroorganismy v čistých mlékařských kulturách. Dále popisuje použití ochranných kultur v mléčných výrobcích. Poslední část je zaměřena na ochranné kultury na českém trhu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/49128
|
Datum:
|
2020-12-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
E
56245
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet