Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
Autor: Plachká, Anna
Vedoucí: Bastlová, Zita
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá mikroflórou mléka, popisuje mikroorganismy způsobující kažení mléčných výrobků. Další část charakterizuje mikroorganismy v čistých mlékařských kulturách. Dále popisuje použití ochranných kultur v mléčných výrobcích. Poslední část je zaměřena na ochranné kultury na českém trhu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49128
Datum: 2020-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 56245


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
plachká_2021_dp.pdf 1.655Mb PDF Zobrazit/otevřít None
plachká_2021_op.pdf 273.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
plachká_2021_vp.pdf 273.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet