Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků

Show full item record

No preview available
Title: Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
Author: Plachká, Anna
Advisor: Bastlová, Zita
Abstract: Bakalářská práce se zabývá mikroflórou mléka, popisuje mikroorganismy způsobující kažení mléčných výrobků. Další část charakterizuje mikroorganismy v čistých mlékařských kulturách. Dále popisuje použití ochranných kultur v mléčných výrobcích. Poslední část je zaměřena na ochranné kultury na českém trhu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49128
Date: 2020-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: E 56245


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
plachká_2021_dp.pdf 1.655Mb PDF View/Open None
plachká_2021_op.pdf 273.9Kb PDF View/Open None
plachká_2021_vp.pdf 273.7Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account