Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
Show full item record
No preview available
Title:
|
Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků |
Author: |
Plachká, Anna
|
Advisor: |
Bastlová, Zita
|
Abstract:
|
Bakalářská práce se zabývá mikroflórou mléka, popisuje mikroorganismy způsobující kažení mléčných výrobků. Další část charakterizuje mikroorganismy v čistých mlékařských kulturách. Dále popisuje použití ochranných kultur v mléčných výrobcích. Poslední část je zaměřena na ochranné kultury na českém trhu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/49128
|
Date:
|
2020-12-31 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
Grade for thesis and defense:
|
E
56245
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account