Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa |
Autor: |
Hoňka, Pavel
|
Vedoucí: |
Gál, Robert
|
Abstrakt:
|
V této bakalářské práci jsou popisovány účinky tepelných úprav na hovězí maso a vliv na jejich hmotnostní ztráty. Tepelně upraveny byly partie hovězího nízkého roštěnce, vysokého roštěnce a kulaté plece ve dvou odlišných gastronomických zařízeních, a to v horkovzdušné troubě a konvektomatu při tepelné úpravě pečení. Dále byl zkoumán vliv přítomnosti soli na hmotnostních ztrátách. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/49160
|
Datum:
|
2020-02-17 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
56311
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet