Využití metody Sous vide pro přípravu masa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití metody Sous vide pro přípravu masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití metody Sous vide pro přípravu masa
Autor: Tamaši, Dominika
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá moderní technologií tepelné úpravy masa Sous-vide. První část se zaměřuje především na stavbu masa, jeho vlastnosti a rozličné způsoby tepelných úprav. Druhá část se zabývá technologií Sous-vide jejím využitím pro úpravu masa, srovná-ním s tradičními technologiemi a bezpečností upravené suroviny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49180
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 56344


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
tamaši_2020_dp.pdf 2.928Mb PDF Zobrazit/otevřít None
tamaši_2020_op.pdf 266.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None
tamaši_2020_vp.pdf 880.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet