Uplatnění nových netradičních surovin v sektoru gastronomie

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Uplatnění nových netradičních surovin v sektoru gastronomie

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Uplatnění nových netradičních surovin v sektoru gastronomie
Autor: Hanáková, Irena
Vedoucí: Hajná, Libuše
Abstrakt: Tato práce se zabývá netradičními potravinami a jejich uplatnění v gastronomii. Je zaměřena hlavně na ovoce, zeleninu a obiloviny, které se ve velké míře začali objevovat a používat teprve v posledních letech. Věnuje se především jejich přínosu ve výživě člověka, jejich vlastnostmi a technologickým zpracováním. Dále se tento text zabývá novými trendy v gastronomii a vlivy, které na ni působí. A také způsoby, jak se k těmto novým trendům Česká republika staví.
URI: http://hdl.handle.net/10563/4987
Datum: 2008-08-05
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 5230


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hanáková_2008_bp.pdf 750.6Kb PDF Zobrazit/otevřít
hanáková_2008_vp.doc 37Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hanáková_2008_op.doc 39Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet