Uplatnění nových netradičních surovin v sektoru gastronomie
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Uplatnění nových netradičních surovin v sektoru gastronomie |
Autor: |
Hanáková, Irena
|
Vedoucí: |
Hajná, Libuše
|
Abstrakt:
|
Tato práce se zabývá netradičními potravinami a jejich uplatnění v gastronomii. Je zaměřena hlavně na ovoce, zeleninu a obiloviny, které se ve velké míře začali objevovat a používat teprve v posledních letech. Věnuje se především jejich přínosu ve výživě člověka, jejich vlastnostmi a technologickým zpracováním. Dále se tento text zabývá novými trendy v gastronomii a vlivy, které na ni působí. A také způsoby, jak se k těmto novým trendům Česká republika staví. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/4987
|
Datum:
|
2008-08-05 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
5230
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet