Mikroflóra spontánně kvašených piv

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Mikroflóra spontánně kvašených piv

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Mikroflóra spontánně kvašených piv
Autor: Horáková, Agáta
Vedoucí: Lorencová, Eva
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá problematikou mikroflóry spontánně kvašených piv, nejčastěji tedy lambických piv, které se vaří v Belgii. Cílem této práce bylo vytvořit přehled mikroflóry v určitých fázích procesu fermentace produktu a důvodu jejich přítomnosti. Proces fermentace byl rozdělen do čtyř základních fázích, kde v každé fázi se vyskytuje jiná mikroflóra přispívající ke konečné chuti a aroma piva. Bakalářská práce dále popisuje způsoby izolace a identifikace mikroorganizmů a dostupný sortiment na českém a evropském trhu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/50856
Datum: 2021-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
horáková_2022_dp.pdf 1.994Mb PDF Zobrazit/otevřít None
horáková_2022_op.pdf 940.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None
horáková_2022_vp.pdf 820.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet