Perspektivy vývoje, výroby a aplikace želatiny do játrových paštik

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Perspektivy vývoje, výroby a aplikace želatiny do játrových paštik

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Perspektivy vývoje, výroby a aplikace želatiny do játrových paštik
Autor: Novotná, Tereza
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Tato diplomová práce se zabývá studiem výroby a aplikací želatiny z kuřecího kostního odpadu po strojním oddělování masa pomocí demineralizace kolagenu a enzymatické předúpravy. Želatina je aplikována v koncentraci 0,0; 0,5 a 1,0 % do játrových paštik, které odpovídají sortimentu krájitelných paštik.
URI: http://hdl.handle.net/10563/51498
Datum: 2021-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: -


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
novotná_2022_dp.pdf 5.576Mb PDF Zobrazit/otevřít None
novotná_2022_op.pdf 725.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None
novotná_2022_vp.pdf 722.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet