Senzorická analýza brambor

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Senzorická analýza brambor

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Senzorická analýza brambor
Autor: Hodonská, Andrea
Vedoucí: Černá, Monika
Abstrakt: Ve své bakalářské práci se zabývám Schématy pro senzorickou analýzu brambor. První část je věnována stručnému souhrnu morfologických, anatomických a chemických vlastností brambor. Dále popisuji základy senzorického hodnocení potravin. V praktické části se zaměřuji na své senzorické hodnocení brambor v laboratoři. Z výsledků analýz vyplývá, že jak odrůda, tak i typ ku-chyňské úpravy ovlivňuje organoleptické vlastnosti bramborových hlíz.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5187
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 5231


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hodonská_2008_bp.pdf 912.8Kb PDF Zobrazit/otevřít
hodonská_2008_vp.doc 35Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hodonská_2008_op.doc 48.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet