Senzorická analýza brambor
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Senzorická analýza brambor |
Autor: |
Hodonská, Andrea
|
Vedoucí: |
Černá, Monika
|
Abstrakt:
|
Ve své bakalářské práci se zabývám Schématy pro senzorickou analýzu brambor. První část je věnována stručnému souhrnu morfologických, anatomických a chemických vlastností brambor. Dále popisuji základy senzorického hodnocení potravin. V praktické části se zaměřuji na své senzorické hodnocení brambor v laboratoři. Z výsledků analýz vyplývá, že jak odrůda, tak i typ ku-chyňské úpravy ovlivňuje organoleptické vlastnosti bramborových hlíz. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/5187
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
5231
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet