Stopové prvky v českém medu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stopové prvky v českém medu |
Autor: |
Filípková, Eva
|
Vedoucí: |
Šenkárová, Lenka
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na stanovení koncentrace stopových prvků v českých medech. V teoretické části je popsáno rozdělení medu a jeho složení. Dále jsou zde popsány stopové prvky a analytické metody pro stanovení stopových prvků. V praktické části je popsána příprava vzorků a naměřené výsledky. Všechny výsledky jsou zhodnoceny a porovnány s literaturou. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/51884
|
Datum:
|
2021-12-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet