Stopové prvky v českém medu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stopové prvky v českém medu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stopové prvky v českém medu
Autor: Filípková, Eva
Vedoucí: Šenkárová, Lenka
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na stanovení koncentrace stopových prvků v českých medech. V teoretické části je popsáno rozdělení medu a jeho složení. Dále jsou zde popsány stopové prvky a analytické metody pro stanovení stopových prvků. V praktické části je popsána příprava vzorků a naměřené výsledky. Všechny výsledky jsou zhodnoceny a porovnány s literaturou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/51884
Datum: 2021-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
filípková_2022_dp.pdf 1.885Mb PDF Zobrazit/otevřít None
filípková_2022_op.pdf 280.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None
filípková_2022_vp.pdf 826.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet