Hotelová klasifikace a její vliv na úroveň a rozsah ubytovacích služeb v ČR.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Hotelová klasifikace a její vliv na úroveň a rozsah ubytovacích služeb v ČR. |
Autor: |
Magyarics, Jitka
|
Vedoucí: |
Družbíková, Helena
|
Abstrakt:
|
Tato práce se zabývá hotelovou klasifikací, jejími přínosy a vlivy na úroveň poskytovaných ubytovacích služeb. Bylo zjištěno, že počet ubytovacích zařízení se zvyšuje úměrně s rostoucí poptávkou. Ze strany zákazníků je největší zájem o hotely vyšších klasifikačních tříd, a to je jeden z hlavních důvodů, proč se provozovatelé snaží zlepšit kvalitu svých ubytovacích zařízení a využívají při tom i systém Oficiální jednotné klasifikace. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/5316
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
7978
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet