Čokoláda jako základ moderní cukrařiny

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Čokoláda jako základ moderní cukrařiny

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Čokoláda jako základ moderní cukrařiny
Autor: Maliňáková, Natálie
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je přiblížení a seznámení se nejen s historií čokolády, s plodinou, která nám dává hlavní surovinu pro výrobu čokolády, ale také s její nelehkou výrobou. Dalším cílem bylo se seznámit s hlavními druhy čokolády, s jejím složením a hlavním využitím čokolády v cukrařině.
URI: http://hdl.handle.net/10563/53875
Datum: 2022-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Gastronomické technologie


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
maliňáková_2023_dp.pdf 1.436Mb PDF Zobrazit/otevřít None
maliňáková_2023_op.pdf 849.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
maliňáková_2023_vp.pdf 849.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet