Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření
Autor: Slanicay, Gabriel
Vedoucí: Buňková, Leona
Abstrakt: Tato bakalářská práce pojednává o výskytu mikroorganismů v ovocných šťávách a o technologických operacích jak sterilačních tak vedoucích ke koncentraci a zahušťování ovocných šťáv
URI: http://hdl.handle.net/10563/54034
Datum: 2022-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
slanicay_2023_dp.pdf 2.883Mb PDF Zobrazit/otevřít None
slanicay_2023_op.pdf 1.036Mb PDF Zobrazit/otevřít None
slanicay_2023_vp.pdf 827.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet