Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření

DSpace Repository

Language: English čeština 

Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření

Show full item record

No preview available
Title: Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření
Author: Slanicay, Gabriel
Advisor: Buňková, Leona
Abstract: Tato bakalářská práce pojednává o výskytu mikroorganismů v ovocných šťávách a o technologických operacích jak sterilačních tak vedoucích ke koncentraci a zahušťování ovocných šťáv
URI: http://hdl.handle.net/10563/54034
Date: 2022-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
slanicay_2023_dp.pdf 2.883Mb PDF View/Open None
slanicay_2023_op.pdf 1.036Mb PDF View/Open None
slanicay_2023_vp.pdf 827.6Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account