Analýza konkurenceschopnosti cateringových služeb ve vybraném regionu
Show full item record
No preview available
Title:
|
Analýza konkurenceschopnosti cateringových služeb ve vybraném regionu |
Author: |
Krčmářová, Natálie
|
Advisor: |
Vaculčíková, Zuzana
|
Abstract:
|
Tato bakalářská práce zkoumá konkurenceschopnost cateringových služeb ve vybraném regionu. V teoretické části jsou definovány pojmy cestovní ruch, služby cestovního ruchu a cateringové služby, jejich typologie a vlastnosti. Využitím analytických metod Porter model pěti sil, osobní dotazování a SWOT analýzy byla v praktické části zjišťována úroveň konkurenceschopnosti zvoleného podniku služeb v dané oblasti podnikání. Na základě výsledků analytických metod lze v závěru bakalářské práce vyvodit konkrétní doporučení pro zvýšení konkurenceschopnosti analyzovaného podniku v oblasti služeb cestovního ruchu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/54093
|
Date:
|
2023-02-10 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav podnikové ekonomiky |
Discipline:
|
Ekonomika a management podniku |
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account