Vliv manažerské funkce kontroly na kvalitu produkce potravinářské firmy
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv manažerské funkce kontroly na kvalitu produkce potravinářské firmy |
Autor: |
Gondová, Blanka
|
Vedoucí: |
Sičak, Pavol
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce řeší problematiku vlivu manažerské funkce kontroly na dosahovanou kvalitu v potravinářské firmě. Cílem předkládané práce je ukázat uplatnění manažerského přístupu k realizaci této funkce, jakožto prostředku k dosahování kvality a schopnosti prosadit se v náročném konkurenčním prostředí na trhu. Pro ověření uplatnění teoretických poznatků o reálném naplňování manažerské funkce kontroly jsou tyto poznatky konfrontovány s prací managementu firmy TRUMF International s.r.o., která se zabývá výrobou koření a aromatických výtažků. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/5675
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
5271
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet