Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech. |
Autor: |
Nováková, Lucie
|
Vedoucí: |
Družbíková, Helena
|
Abstrakt:
|
Cílem práce bylo modifikovat dávky trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech. Bylo využito potravin od tuzemských výrobců, přičemž byla požadována minimální doba trvanlivosti 18-24 měsíců. Z výsledků nutričního hodnocení vyplývá, že se podařilo navržené dávky potravin pro vybrané skupiny obyvatelstva zoptimalizovat tak, že kryjí fyziologickou potřebu téměř všech nutrientů sledovaných v krátkém období. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/5800
|
Datum:
|
2008-05-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
8062
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet