Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.
Autor: Nováková, Lucie
Vedoucí: Družbíková, Helena
Abstrakt: Cílem práce bylo modifikovat dávky trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech. Bylo využito potravin od tuzemských výrobců, přičemž byla požadována minimální doba trvanlivosti 18-24 měsíců. Z výsledků nutričního hodnocení vyplývá, že se podařilo navržené dávky potravin pro vybrané skupiny obyvatelstva zoptimalizovat tak, že kryjí fyziologickou potřebu téměř všech nutrientů sledovaných v krátkém období.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5800
Datum: 2008-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 8062


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
nováková_2008_dp.pdf 586.5Kb PDF Zobrazit/otevřít
nováková_2008_vp.doc 48Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
nováková_2008_op.pdf 103.1Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet