Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
Show full item record
No preview available
| 
Title: 
 | 
Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky | 
| Author: | 
Juříková, Kateřina
 | 
| Advisor: | 
Hrabě, Jan
 | 
| 
Abstract:
 | 
Tato práce sleduje rozdílné vlastnosti pšeničné a žitné mouky. V úvodu je popsáno složení obilného zrna a jednotlivé obiloviny (pšenice, žito, žitovec). Je zaměřena na rozdíly v chemickém složení, na rozdílném chování jednotlivých složek mouk během přípravy těsta. Dále popisuje jakost mouky a některé vlivy, které ovlivňují jakost mouky, změny ve vlastnostech mouky během zrání, rozdílné způsoby mletí pšenice a žita, rozdílné způsoby kypření těsta. | 
| 
URI:
 | 
http://hdl.handle.net/10563/6002
 | 
| 
Date:
 | 
2008-06-02 | 
| 
Availability:
 | 
Pouze v rámci univerzity | 
| 
Department:
 | 
Ústav potravinářského inženýrství | 
| 
Discipline:
 | 
Chemie a technologie potravin | 
| 
Grade for thesis and defense:
 | 
B
7701
 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
 
 
Search DSpace
Browse
- 
All of DSpace
 
- 
This Collection
 
 
My Account