Chemické složení ovoce

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Chemické složení ovoce

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Chemické složení ovoce
Autor: Mléčková, Jana
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Cílem bakalářské práce bylo popsat nejvýznamnější ovocné dřeviny pěstované v podmínkách České republiky. Část práce byla pro srovnání zaměřena také na vybrané tropické ovoce, a to ananas, citrusy, avokádo, banánovník, mučenky a papáju. U popisovaných ovocných druhů je v práci zmíněna taxonomie, chemické složení a jeho změny v průběhu zrání plodů. Zdůrazněn je význam chemických látek v ovoci zhlediska lidské výživy a potravinářského zpracování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6555
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 5396


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
mléčková_2008_bp.pdfZablokované 1.787Mb PDF
mléčková_2008_vp.doc 34Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
mléčková_2008_op.doc 39Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet