Chemické složení ovoce
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Chemické složení ovoce |
Autor: |
Mléčková, Jana
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Cílem bakalářské práce bylo popsat nejvýznamnější ovocné dřeviny pěstované v podmínkách České republiky. Část práce byla pro srovnání zaměřena také na vybrané tropické ovoce, a to ananas, citrusy, avokádo, banánovník, mučenky a papáju. U popisovaných ovocných druhů je v práci zmíněna taxonomie, chemické složení a jeho změny v průběhu zrání plodů. Zdůrazněn je význam chemických látek v ovoci zhlediska lidské výživy a potravinářského zpracování. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/6555
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
E
5396
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet