Sledování a hodnocení účinnosti vybraných komerčních zlepšujících přípravků pro běžné pečivo

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Sledování a hodnocení účinnosti vybraných komerčních zlepšujících přípravků pro běžné pečivo

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Sledování a hodnocení účinnosti vybraných komerčních zlepšujících přípravků pro běžné pečivo
Autor: Říhová, Alena
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Cílem práce bylo porovnat účinnost 6 zlepšujících přípravků pro běžné pečivo ve dvou koncentracích. Jejich vliv na technologickou jakost mouk byl hodnocen pomocí dostup-ných reologických přístrojů -extenzografu, amylografu a alveogfrafu. Stanovení bylo pro-vedeno paralelně na dvou vzorcích mouky. Zjištěné hodnoty uvedených nepřímých metod byly ověřeny laboratorním pekařským pokusem. Ten byl pokládán, jako jediná přímá metoda, za rozhodující kritérium při hodnocení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6620
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 8022


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
říhová_2008_bp.pdfZablokované 4.187Mb PDF
říhová_2008_vp.doc 32.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
říhová_2008_op.doc 48Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet