Stanovení volných aminokyselin
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení volných aminokyselin |
Autor: |
Ivičičová, Barbora
|
Vedoucí: |
Buňka, František
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá stanovením volných aminokyselin v rostlinných a živočišných materiálech. V práci je popsána charakteristika aminokyselin a bílkovin, význam stanovení volných aminokyselin v potravinách a metody stanovení volných aminokyselin včetně ně-kterých extrakčních procesů. Na závěr této práce je navržena vhodná metoda jejich stano-vení na Ústavu potravinářského inženýrství Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/6622
|
Datum:
|
2008-08-29 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
7694
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet