Antimikrobiální účinky vybraných rostlinných extraktů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Antimikrobiální účinky vybraných rostlinných extraktů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Antimikrobiální účinky vybraných rostlinných extraktů
Autor: Maňásková, Petra
Vedoucí: Lukášková, Eva
Abstrakt: Cílem diplomové práce je analyzovat možné antimikrobiální účinky vybraných rostlinných extraktů. Součástí práce je literární rešerše, která je zaměřena na charakteristiku použitých rostlin, mikroorganismů a dále pojednává o výzkumech založených na antioxidační aktivitě rostlinných výtažků. Praktická část diplomové práce se zabývá antimikrobiálními účinky vybraných rostlinných extraktů o dané koncentraci (ve vodě a s lihem) na různé druhy mikroorganismů. Výsledky jsou statisticky zpracovány.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6693
Datum: 2008-05-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 8060


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
maňásková_2008_dp.pdf 1.267Mb PDF Zobrazit/otevřít
maňásková_2008_vp.doc 48.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
maňásková_2008_op.doc 43Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet