Příprava a vlastnosti směsí k výrobě mražených krémů
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Příprava a vlastnosti směsí k výrobě mražených krémů |
Autor: |
Vostarková, Michaela
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce je zaměřena na technologii výroby mražených krémů. Mým cílem bylo zpracovat literární rešerši o mražených krémech a surovinách, které jsou při výrobě použity. Klíčovou částí práce je výběr surovin používaných při výrobě mražených krémů a následky nesprávně zvolených surovin, projevující se na kvalitě konečného produktu. V dalších ka-pitolách je nastíněn obecný postup výroby a základní technická zařízení. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/6830
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
5442
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet