Tropické užitkové rostliny
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Tropické užitkové rostliny |
Autor: |
Karásková, Eva
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Ovoce je důležité, neboť obsahuje látky, které jsou nezbytné pro zdraví člověka. Jsou to zejména vitamíny a minerální látky. Pravidelný přísun těchto látek zvyšuje odolnost organismu proti onemocněním. V posledních letech je stále větší obliba konzumace tropického ovoce a to jak v čerstvém stavu tak upravovaném, např.sušené, kandované. Cílem diplomové práce bylo zjistit, zda vybrané tropické druhy ovoce: Mangifera indica, Musa, Averrhoa carambola jsou vhodné k přípravě džemů . V práci je zahrnuta teoretická část o tropickém ovoci a dále je popsána příprava džemů, zhodnocení zda je vybrané ovoce vhodné na jeho výrobu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/6861
|
Datum:
|
2008-05-16 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
8051
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet