Jakostní změny mléčného tuku v sušeném plnotučném mléce
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Jakostní změny mléčného tuku v sušeném plnotučném mléce |
Autor: |
Ševčíková, Zuzana
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
Cílem práce bylo zjistit rozsah lipolýzy mléčného tuku vlivem oxidačních procesů v průběhu skladování. V průběhu skladování došlo k výrazným změnám u peroxidového čísla, což bylo zapříčiněno vznikem oxidačních produktů. U ostatních charakteristik byl zaznamenán pouze mírný vzestup obsahu hydroperoxidů a thiobarbiturového čísla. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/6896
|
Datum:
|
2008-05-16 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
8072
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet