Stravování ve vězěňství, zhodnocení úrovně stravování vězňů v ČR
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stravování ve vězěňství, zhodnocení úrovně stravování vězňů v ČR |
Autor: |
Švehla, Stanislav
|
Vedoucí: |
Velichová, Helena
|
Abstrakt:
|
Cílem bakalářské práce bylo získat přehled o stavu a úrovni stravování vězňů ve stravovacích zařízeních VS ČR. Práce se zabývá především stavem stravovacích provozů, vývojem koncepcí provozování stravovacích provozů a využívání stravovacích programů při řízení chodu těchto zařízení ve VS ČR. Dále je věnována pozornost kategoriím strávníků ve VS ČR, příslušným finančním stravovacím limitům, doporučeným výživovým dávkám a jejich plnění v porovnání s daným finančním limitem. Důkladně byla propracována koncepce využití systému zchlazené stravy pro strávníky ve Vězeňské službě ČR. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/6971
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
8028
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet