Využití koření v potravinářském průmyslu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití koření v potravinářském průmyslu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití koření v potravinářském průmyslu
Autor: Jančíková, Pavla
Vedoucí: Mišurcová, Ladislava
Abstrakt: Ve své bakalářské práci se zabývám kořením a jeho využitím v potravinářském průmyslu. Cílem práce bylo zjistit dostupné informace o koření. Je zde zmíněna historie i původ jed-notlivých druhů, z jaké části rostliny se získávají, jejich využití v kulinářství a jaké účinné látky obsahují. Jsou zde popsány nejčastěji používané druhy koření a jejich léčivé účinky. Koření není jen ochucovací látka, která nějak voní a chutná. Je to zároveň pochutina, která má v určitém množství blahodárný účinek na lidský organismus.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7385
Datum: 2008-08-06
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 7696


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
jančíková_2008_bp.pdfZablokované 468.2Kb PDF
jančíková_2008_vp.doc 43.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
jančíková_2008_op.doc 34Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet