Nutriční hodnocení úrovně stravování vězňů ve VV Olomouc
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Nutriční hodnocení úrovně stravování vězňů ve VV Olomouc |
Autor: |
Wencl, Tomáš
|
Vedoucí: |
Družbíková, Helena
|
Abstrakt:
|
Práce se zabývala požadavky na výživu vězňů v ČR. V našem případě se jednalo konkrétně o stravování obviněných a odsouzených vězňů ve Vazební věznici Olomouc z hlediska jejich správné výživy. V praktické části student vyhodnotil jídelní lístky, které byly sesta-vovány odborným personálem tak, aby naplnily výživové doporučené dávky pro vybranou skupinu vězňů. Hodnocení proběhlo pomocí programu Vyhodnocení ekonomiky výživy a byla dána doporučení pro případné modifikace konkrétních jídelních lístků. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7526
|
Datum:
|
2008-08-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
8031
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet