Biotechnologické procesy při výrobě sýrů s vysokodohřívanou sýřeninou.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Biotechnologické procesy při výrobě sýrů s vysokodohřívanou sýřeninou. |
Autor: |
Šerá, Martina
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
Tato práce je zaměřena na biotechnologii výroby ementálských sýrů a biochemické procesy, které probíhají v průběhu zrání. V práci jsou publikovány poznatky o procesech jejich výroby z technologických knih a odborných článků. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7675
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
7759
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet