Vlastnosti a zdroje vlákniny

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vlastnosti a zdroje vlákniny

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vlastnosti a zdroje vlákniny
Autor: Pastyříková, Martina
Vedoucí: Mišurcová, Ladislava
Abstrakt: Tato bakalářská práce charakterizuje vlákninu, její vlastnosti a zdroje. Její podstatná část je zaměřena na rozdělení vlákniny a charakteristiku jednotlivých složek. V další části je popsán vliv vlákniny na trávicí ústrojí, metabolizmus živin a absorpci minerálních látek. Dále jsou zde popsány zdravotní důsledky, které mohou být zapříčiněny nedostatkem vlákniny v potravě. V poslední části jsou uvedeny tradiční i netradiční zdroje vlákniny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7781
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12824


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pastyříková_2009_bp.pdf 2.267Mb PDF Zobrazit/otevřít
pastyříková_2009_vp.doc 45Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pastyříková_2009_op.doc 49Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet