Stanovení vitaminů skupiny B v pivu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení vitaminů skupiny B v pivu |
Autor: |
Stašková, Alžběta
|
Vedoucí: |
Kramářová, Daniela
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce charakterizuje základní suroviny pro výrobu piva. Popisuje operace při výrobě sladu a samotné výrobě piva. Zmiňuje se o druzích piva a jejich stručné charakte-ristice. Dále se zabývá chemickou charakteristikou s důrazem na vitaminy skupiny B. Na-konec uvádí možnosti chromatografického stanovení vitaminu skupiny B v pivu pomocí metody HPLC |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7933
|
Datum:
|
2009-05-28 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
12416
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet