Botulotoxin v potravinách a v kosmetice

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Botulotoxin v potravinách a v kosmetice

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Botulotoxin v potravinách a v kosmetice
Autor: Světlík, Svatopluk
Vedoucí: Janiš, Rahula
Abstrakt: Tato práce je zaměřená na charakteristiku botulotoxinu, jeho chemické vlastnosti, biologickou aktivitu a toxicitu. V další části jsou sepsány v literatuře z posledních let popsané případy výskytu botulismu, jejich epidemiologické hledisko a pravděpodobné příčiny. Poslední část je pak zaměřena na využití botulotoxinu v kosmetice a zhodnocení jejich rizik.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8143
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12402


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
světlík_2009_bp.pdf 1.499Mb PDF Zobrazit/otevřít
světlík_2009_vp.doc 43Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
světlík_2009_op.doc 32Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet