Hodnocení organoleptických vlastností kávy a kávovin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Hodnocení organoleptických vlastností kávy a kávovin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Hodnocení organoleptických vlastností kávy a kávovin
Autor: Zemánková, Jitka
Vedoucí: Škrovánková, Soňa
Abstrakt: V diplomové práci je charakterizována káva a kávoviny - účinné látky, druhy káv a jejich výroba, senzorická analýza, příprava káv a kávovin a metody stanovení jejich organoleptických vlastností. Popsány jsou i výsledky hodnocení organoleptických vlastností (barva, vůně, chuť a celková chutnost) 8 druhů mletých káv, 6 druhů rozpustných káv a 2 druhů kávovin. Také je zhodnocena chuť a celková chutnost káv a kávovin po přídavku senzoricky aktivních látek (cukr, mléko) a zpracována dotazníková akce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8191
Datum: 2009-05-19
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12554


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
zemánková_2009_dp.pdfZablokované 2.987Mb PDF
zemánková_2009_vp.doc 50.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
zemánková_2009_op.doc 48.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet