Kukuřice cukrová
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Kukuřice cukrová |
Autor: |
Trávníčková, Iveta
|
Vedoucí: |
Severová, Marta
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá problematikou kukuřice cukrové, která si dnes získává velkou oblibu jako zelenina. Byl zpracován význam a využití kukuřice, popsána charakteristika základních složek kukuřice cukrové a uvedeny principy metod stanovení některých z nich. Dále byly popsány nejznámější a nejvyužívanější výrobky. V experimentální části bylo provedeno stanovení nutričních charakteristik kukuřice cukrové, jako je obsah vody, škro-bu, vlákniny, bílkovin, aminokyselin a minerálních látek. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/8374
|
Datum:
|
2009-05-28 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
11924
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet