Kukuřice cukrová

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Kukuřice cukrová

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Kukuřice cukrová
Autor: Trávníčková, Iveta
Vedoucí: Severová, Marta
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá problematikou kukuřice cukrové, která si dnes získává velkou oblibu jako zelenina. Byl zpracován význam a využití kukuřice, popsána charakteristika základních složek kukuřice cukrové a uvedeny principy metod stanovení některých z nich. Dále byly popsány nejznámější a nejvyužívanější výrobky. V experimentální části bylo provedeno stanovení nutričních charakteristik kukuřice cukrové, jako je obsah vody, škro-bu, vlákniny, bílkovin, aminokyselin a minerálních látek.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8374
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 11924


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
trávníčková_2009_bp.pdf 1.064Mb PDF Zobrazit/otevřít
trávníčková_2009_vp.doc 47Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
trávníčková_2009_op.doc 35.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet