Výroba šťáv, nektarů a ovocných nápojů
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Výroba šťáv, nektarů a ovocných nápojů |
Autor: |
Machalová, Magdaléna
|
Vedoucí: |
Valášek, Pavel
|
Abstrakt:
|
Hlavní část této bakalářské práce pojednává o problematice zpracovaní ovoce za účelem výroby nealkoholických nápojů a také o vlastní výrobě těchto nápojů. Zároveň je zde stručně popsán základní rozdíl mezi ovocnou šťávou, nektarem a nápojem. V práci jsou dále uvedeny nejdůležitější vyhlášky a normy pro výrobu nealkoholických nápojů a stručný přehled největších výrobců ovocných šťáv v České republice. Zvláštní pozornost je potom věnována zpracování ovoce, zejména jablek pro výrobu jablečné šťávy a jablečného koncentrátu ve firmě Linea Nivnice, a.s. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/8557
|
Datum:
|
2009-05-28 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
12782
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet