Výroba šťáv, nektarů a ovocných nápojů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výroba šťáv, nektarů a ovocných nápojů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba šťáv, nektarů a ovocných nápojů
Autor: Machalová, Magdaléna
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Hlavní část této bakalářské práce pojednává o problematice zpracovaní ovoce za účelem výroby nealkoholických nápojů a také o vlastní výrobě těchto nápojů. Zároveň je zde stručně popsán základní rozdíl mezi ovocnou šťávou, nektarem a nápojem. V práci jsou dále uvedeny nejdůležitější vyhlášky a normy pro výrobu nealkoholických nápojů a stručný přehled největších výrobců ovocných šťáv v České republice. Zvláštní pozornost je potom věnována zpracování ovoce, zejména jablek pro výrobu jablečné šťávy a jablečného koncentrátu ve firmě Linea Nivnice, a.s.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8557
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12782


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
machalová_2009_bp.pdfZablokované 3.835Mb PDF
machalová_2009_vp.doc 38Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
machalová_2009_op.doc 50Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet