Chemické složení a vlastnosti olivového oleje

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Chemické složení a vlastnosti olivového oleje

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Chemické složení a vlastnosti olivového oleje
Autor: Novotná, Kateřina
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Cílem práce je popsat olivu jakožto surovinu pro výrobu olivového oleje a srovnat s jinými olejninami u nás pěstovanými, tj. slunečnicí a řepkou. Na základě chemického složení porovnat jednotlivé rostlinné oleje, případně uvést nutriční přednosti olivového oleje ve srovnání s oleji z řepky a slunečnice. Dále definovat druhy olivového oleje dle Nařízení Komise ES č. 2568/91 a stručně popsat technologii výroby stolních olejů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9084
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12970


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
novotná_2009_bp.pdf 1011.Kb PDF Zobrazit/otevřít
novotná_2009_vp.doc 46.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
novotná_2009_op.doc 50Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet