Víno a gastronomie
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Víno a gastronomie |
Autor: |
Kučerová, Petra
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Cílem práce bylo zpracovat vybrané aspekty týkající se vinařství. Ve své práci zmiňuji his-torii, ekologii a legislativu oblasti révového vína. Hlavní pozornost je zaměřena na vhod-nost vína v gastronomii. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/9144
|
Datum:
|
2009-06-04 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
7708
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet