Možnosti biologické konzervace

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Možnosti biologické konzervace

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Možnosti biologické konzervace
Autor: Pavlátová, Viktorie
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Dále jsou zmíněny i ostatní aspekty, které rozhodují o údržnosti potravin, jako např. enzymatická činnost. Uvedeny jsou i konkrétní příklady konzervace vybraných rostlinných surovin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9525
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 11077


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pavlátová_2009_bp.pdf 1.891Mb PDF Zobrazit/otevřít
pavlátová_2009_vp.doc 32Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pavlátová_2009_op.doc 42.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet