Možnosti biologické konzervace
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Možnosti biologické konzervace |
Autor: |
Pavlátová, Viktorie
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Dále jsou zmíněny i ostatní aspekty, které rozhodují o údržnosti potravin, jako např. enzymatická činnost. Uvedeny jsou i konkrétní příklady konzervace vybraných rostlinných surovin. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/9525
|
Datum:
|
2009-05-28 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
11077
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet