Komparace jakostních markerů konvenčního a BIO hovězího masa
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Komparace jakostních markerů konvenčního a BIO hovězího masa |
Autor: |
Dubjel, Ondřej
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
Práce je zaměřena na srovnání postmortálních změn hovězího masa v konvenční a bio kva-litě, včetně jejich důsledků na komparaci technologických a kulinárních vlastností. Cílem práce je zaznamenání průběhu těchto změn v obou kvalitativních skupinách hovězí-ho masa a zjištění jejich vlivu na pH, barevné změny, senzorické vlastnosti a hmotnostní ztráty během skladování a tepelné úpravy. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/9782
|
Datum:
|
2009-05-18 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
12399
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet