Optimalizace výroby aerovaných tyčinek

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Optimalizace výroby aerovaných tyčinek

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Optimalizace výroby aerovaných tyčinek
Autor: Valášková, Hana
Vedoucí: Růžičková, Jana
Abstrakt: V diplomové práci je zpracováno sledování kvalitativních parametrů aerovaných čokolá-dových tabulek a tyčinek v závislosti na proměnlivých reologických vlastnostech a jemnos-ti čokoládových hmot. Získané výsledky jsou zpracovány formou statistického vyhodnoce-ní a na jejich základě jsou výrobnímu závodu Zora Olomouc navrženy optimální podmínky a dílčí změny v celkovém technologickém procesu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9936
Datum: 2009-05-19
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12516


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
valášková_2009_dp.pdfZablokované 12.65Mb PDF
valášková_2009_vp.doc 48Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
valášková_2009_op.doc 46.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet