Restaurační minipivovary a jejich rozvoj v České republice
Show full item record
No preview available
Title:
|
Restaurační minipivovary a jejich rozvoj v České republice |
Author: |
Vasilová, Světlana
|
Advisor: |
Okénková, Eva
|
Abstract:
|
Cílem bakalářské práce bylo charakterizovat restaurační minipivovary a jejich rozvoj v České republice. Práce byla zaměřena na historii pivovarství, na popis jednotlivých surovin k výrobě piva a hlavní rozdíly při výrobě piva v průmyslovém pivovaru a restauračním minipivovaru. Praktická část se věnuje senzorickému posouzení vzorků piva z minipivovarů a jejich porovnání s průmyslově vyrobeným vzorkem. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10203
|
Date:
|
2009-05-28 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
12998
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account