Senzorická jakost bio a konvenčních eidamských sýrů
Show full item record
No preview available
Title:
|
Senzorická jakost bio a konvenčních eidamských sýrů |
Author: |
Stehlík, Milan
|
Advisor: |
Hrabě, Jan
|
Abstract:
|
Teoretická část práce shrnuje požadavky na senzorickou analýzu potravin, na její statistické vyhodnocení, historii a výrobu eidamských sýrů a legislativní požadavky v oblasti produkce pocházející z ekologického zemědělství. Praktická část se zaměřuje na senzorické porovnání konvenčních eidamských sýrů a eidamských sýrů pocházejících z produkce ekologického zemědělství. Srovnává vybrané deskriptory chutě, vůně a vzhledu. Senzorické hodnocení je statisticky vyhodnoceno. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/11403
|
Date:
|
2010-05-20 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
17329
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account