Aminokyselinová skladba kulinářsky upravených bramborových hlíz
Show full item record
No preview available
Title:
|
Aminokyselinová skladba kulinářsky upravených bramborových hlíz |
Author: |
Křížková, Lenka
|
Advisor: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstract:
|
Cílem diplomové práce bylo ověřit, popř. doplnit stávající údaje o změnách aminokyseli-nové skladby bramborových hlíz před a po kulinářské úpravě (vaření). K porovnání a vlastnímu vyhodnocení změn aminokyselinového spektra bramborové hlízy byla použita odrůda Karin. Koncentrace aminokyselin byla vztažena k obsahu dusíku (N) syrových i vařených bramborových hlíz, hodnoty jsou vyjádřeny v g/16g N. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/12003
|
Date:
|
2010-05-20 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
14568
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account