Aminokyselinová skladba kulinářsky upravených bramborových hlíz
Show full item record
No preview available
| 
Title: 
 | 
Aminokyselinová skladba kulinářsky upravených bramborových hlíz | 
| Author: | 
Křížková, Lenka
 | 
| Advisor: | 
Kráčmar, Stanislav
 | 
| 
Abstract:
 | 
Cílem diplomové práce bylo ověřit, popř. doplnit stávající údaje o změnách aminokyseli-nové skladby bramborových hlíz před a po kulinářské úpravě (vaření). K porovnání a vlastnímu vyhodnocení změn aminokyselinového spektra bramborové hlízy byla použita odrůda Karin. Koncentrace aminokyselin byla vztažena k obsahu dusíku (N) syrových i vařených bramborových hlíz, hodnoty jsou vyjádřeny v g/16g N. | 
| 
URI:
 | 
http://hdl.handle.net/10563/12003
 | 
| 
Date:
 | 
2010-05-20 | 
| 
Availability:
 | 
Bez omezení | 
| 
Department:
 | 
Ústav biochemie a analýzy potravin | 
| 
Discipline:
 | 
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | 
| 
Grade for thesis and defense:
 | 
A
14568
 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
 
 
Search DSpace
Browse
- 
All of DSpace
 
- 
This Collection
 
 
My Account