Možná rizika přípravy a distribuce pokrmů v letním období
Show full item record
No preview available
|
Title:
|
Možná rizika přípravy a distribuce pokrmů v letním období |
| Author: |
Hudečková, Monika
|
| Advisor: |
Novotný, Radomil
|
|
Abstract:
|
ABSTRAKT Bakalářská práce objasňuje legislativní požadavky na provozovatele stravovacích služeb. Uvádí zásady správné výrobní a hygienické praxe ve stravovacích provozech. Charakterizuje alimentární nákazy ze zdravotně závadných potravin a pokrmů. Zabývá se možnými zdravotními riziky při úpravě potravin, přípravě a distribuci pokrmů ve stravovacích provozech a domácnostech v letním období. Tato práce může sloužit jako souhrn zásad, který je nutný dodržovat v provozovnách veřejného stravování a v neposlední řadě i při přípravě pokrmů v domácnostech. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/13424
|
|
Date:
|
2010-05-19 |
|
Availability:
|
Bez omezení |
|
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
|
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
|
Grade for thesis and defense:
|
E
15816
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account